Szolgáltatások

Az alábbiakban részletes információkat olvashat szolgáltatásainkról.

Helyszíni felmérés:

Egyedi bútorok megrendelése esetén, a helyszíni felmérést felkészült szakembereink végzik. Ön elmondja igényeit, mi pedig a legnagyobb helykihasználással, precízen megtervezzük önnek azt, amit elképzelt.

Lakberendezési szaktanácsadás:

Ha bizonytalan abban, hogy mi lenne az ön számára legmegfelelőbb, forduljon hozzánk bizalommal. Sok éves tapasztalatunkkal, segítünk lakókörnyezete kialakításában.

Bútortervezés:

Nincsenek többé kihasználatlan sarkok, eltérő szögek miatt kihagyott helyek, nincs aránytalanság. A precizitás és harmónia nálunk alapkövetelmény.

3 dimenziós látványterv készítése:

Mielőtt elkészítenénk önnek a bútorokat, ön megtekintheti, hogyan fog mutatni a valóságban, így nem kell a képzeletére hagyatkoznia.
Házhozszállítás: Magyarország területén megegyezés szerinti díjszabással, Budapest területén 200 000.- feletti megrendelés esetén a házhozszállítás díjtalan.

Helyszíni szerelés:

Szakembereink az ön által rendelkezésünkre bocsátott bútorba építhető elektromos készülékeket a helyszínen beépítik. A víz-, gáz- és villanyhálózatra való csatlakoztatását, csak az önök által kirendelt szakemberek végezhetik el.